Saturday, April 30, 2016

Another potrait art from Budoxe Lee


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum wbt


Kalau readers yang selalu singgah baca blog yuyu, mesti kalian perasan yuyu dah pernah update satu entri tentang art yang dibuat oleh Budoxe Lee.

Entri yang ini : Such A Nice Art from Lee

Kali ni, lagi sekali yuyu request art ala-ala potrait dengan dia. 
Ni ha.. gambar kat bawah ni hasil tangan daripada Lee. 
Bagi yuyu, cantik ! Thumbs up. ;)






Yuyu hantar gambar tak sampai setengah hari rasanya, tengok-tengok dah siap. Bagus betul Lee ni. Pantas dan efisien. Ha gitu.. Ni orang kata, bila dah minat, benda yang complicated pun rasa senang nak buat. Heee...

Okaylah, jangan lupa follow Lee di laman sosial berikut ya! 



Budoxesquire Arts (fb page)

budoxe_lee (instagram)

budoxe_lee (twitter)


Jumpa lagi dalam lain entri.

Have a nice day, people!

Assalamualaikum.




♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

1 comments:

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^