Tuesday, April 8, 2014

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum wbt.


Saya ada berita baik untuk semua ulat buku yang ada di luar sana. Yuppp! Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur semakin hampir! Yeayyyyyy!



Bagi sesiapa yang terlepas peluang untuk shopping buku-buku dalam pesta buku yang lepas-lepas, jangan risau! Kali ini, kalian boleh memanfaatkan ruang dan kesempatan untuk ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014 yang akan berlangsung pada 24 April 2014 sehingga 4 Mei 2014 bertempat di Tingkat 4, Dewan Merdeka PWTC, Kuala Lumpur.


Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014 kali ini lebih menarik!

Kenapa saya cakap lebih menarik?

Sebab....

PTS akan buka booth!

Tambahan pula..


Kali ini, banyak aktiviti yang sangat bermanfaat akan diadakan! Antaranya ialah :
 

Aktiviti Pentas


Aktiviti Booth


 Selain itu, pengunjung berpeluang untuk memenangi hadiah dan cabutan bertuah! Serius, teruja!
Hadiah cabutan bertuah yang ditawarkan bukan calang-calang hadiah tau!


Hadiah Cabutan Bertuah!
3x iPad Mini
2x Instax Mini



Setiap 50 pembeli terawal setiap hari akan dapat hadiah misteri!
*selagi stok masih ada*



Setiap 15 pembeli terawal yang berbelanja RM250-RM500 ke atas
akan menerima hadiah!
*tertakluk kepada terma dan syarat*


Sudah menjadi kebiasaan, kalau adanya pesta buku, memang tak sah kalau tak ada promosi. Ye dak??? hehe... Jangan runsing... Jangan risau..... Banyak sangat promosi yang akan dijalankan nanti. Antara buku-buku yang dipromosikan oleh PTS Millennia ialah :







Bagi sesiapa yang masih tertangguh untuk membeli buku-buku bestseller keluaran PTS Millennia, kalian boleh dapatkan di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014 yang akan diadakan nanti. 
Antara buku-buku tersebut ialah :





Bukan itu saja.... PTS Millennia turut menerbitkan buku-buku baru yang menampilkan pengisian yang baik dan positif dalam pelbagai bidang ilmu. Antaranya ialah :







Baiklah.. Bagi yang tertanya-tanya mengenai lokasi dan cara untuk ke booth PTS nanti.. Jangan risau. Ada video yang disediakan oleh PTS Media Group untuk guide kalian ke sana. Bagus kan? 



Pelan Lokasi Booth PTS



Panduan dari tempat letak kereta PWTC :





Panduan ke booth PTS dari kawasan menurunkan penumpang PWTC :





Panduan ke booth PTS untuk pengguna KTM :





Panduan ke booth PTS untuk pengguna LRT :




Lagi satu....

Jangan lupa follow media sosial PTS :

Like facebook PTS : SINI

Follow Twitter PTS : SINI 

Follow Instagram PTS : SINI

Lawati Youtube PTS : SINI


Okay semua? Apa-apa pertanyaan boleh tanya di ruangan komen ya!

Save the date! See you there!

Happy shopping and thanks for reading!







♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

13 comments:

  1. Pakej Sejarah Islam tu menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? jangan lupa luangkan masa nanti ya! :)

      Delete
  2. Wah bestnyaaa can't wait!!! Thanks sis hihihi comel sangat post ni hihi

    ReplyDelete
  3. wahhhhh bestnyaaa jom2 yuyu,kita serang jom

    ReplyDelete
  4. waaaahhhh... atiqa nak datang pesta buku ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sempat, InshaAllah nak datang, abang kid.. :)

      Delete
  5. done follow sini... wah bestnya pesta buku.....
    dunia buku....

    ReplyDelete
  6. bestnya. tapi jauh lah pulak. saya stay perak. hm.

    ReplyDelete
  7. bestnya. tapi jauh lah pulak. saya stay perak. hm.

    ReplyDelete
  8. huwaaa...bestnya kalau dapat pergi ni . tapi jauh pulak, haihh nasib baik pernah merasa sekali pergi pesta buku ni tahun2 yang lepas..

    apapun..thankss for the infoo yaa.. hik hik =D

    ReplyDelete
  9. macam mana nak suka baca buku? muja tak suke,, ekekeke

    ReplyDelete

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^