Tuesday, December 24, 2013

Umi's Little Princess.


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum wbt.

Semalam ingat nak update entry, tapi internet pulak buat hal. So, terpaksa postponed ke hari ni.
 Okay, sambungan dari previous entry, an emergency moment accompanying umi . Entri kali ni nak tunjuk gambar little princess!

Umi still kat dalam wad. Maybe lusa baru boleh keluar. Sabar ya umi..

Semalam, kepala umi still sakit. Hari ni pun sama. Cuma better sikit dari semalam. Hopefully, umi akan baik-baik saja. Baby pun nampak macam okay. Cuma bayi, biasalah kan.. Bila lapar, merengeklah dia nak menyusu.. Hee. Normal la tu. Kita masa baru lahir dulu pun macam tu lah jugak. :)

Let's take a look at the pictures!

Yesterday's pictures.
Automatik teebit naluri keibuan..

Diva's.. cehhh.. hehehe

Today's picture!

Ramai jugak ibu-ibu bersalin hujung tahun ni. hehe..
Eksaited nak tunggu anak sedara tahun depan..

Jumpa dalam next entry!

Wassalam.



♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

6 comments:

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^