Monday, December 16, 2013

blogrrr's event - Blogger Most Wanted!


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum wbt.

Hello semua. beberapa hari aku menghilang tak update blog. Aku kat kolumpo sekarang. Almost seminggu dah aku kat sini. At first, datang sebab nak hadiri event Blogrrr ni ha. Pergh. Sanggup datang sini dari Kelantan untuk event ni. Semangat tak? Haha.

Okay. 14hb which was last 2 days, aku ditemani sepupu-sepupuku yang ohsem tahap infinity, gerak ke The Mines. Setibanya di perkarangan parking lot kat The Mines tu, serius, banyak bebenor kereta. Sepupu aku, Farahani cakap, ni lah salah satu sebab kenapa dia tak suka datang The Mines. Orang ramai wooo. Hampir sejam kot, kami duk cari parking hari tu.

Tup tup dah tengah hari. So, dapat parking, kami pusing-pusing duk cari lokasi event, MIECC. Finally, tanya workers kat situ, dia bagi direction, nasib baik jumpa jugak!

So, aku pergi event tu while cousins aku pulak merewang-rewang dalam The Mines tu sebab diorang malas nak masuk event tu sama. hehe.. Masuk event, aku pergi daftar then cari Nisa. Lepak dengan Nisa kejap before Nisa proceed dengan talk dia pukul 3.

Pasal cousins aku, diorang decide nak tengok movie. Diorang belikan aku tiket jugak. Movie pukul 2.45 petang. So, aku dari event blogger tu, rushing punya rushing berlari (time ni memang serius feeling jadi Ji Hyo dalam running man) nak tengok movie tu ha. Sekali, tunggu punya tunggu, aiyoo.. belum ending lagi cerita dia. Tak sudah-sudah. Ada lagi laa sambungan dia dalam next movie. Menyesal pulak beli tiket tengok movie nih. aishh..

Habis je movie, aku gerak masuk event balik. Tengok, Nisa duk cakap-cakap kat atas pentas.
Tunggu Nisa habis, then jumpa kejap. Kemudian, aku join bro framestone, abang Fuad dan Zila, rakan dari booth tonton masuk Big Bad Wolf ushar buku.

Okaylah. ushar gambar.

Banner event.

cousins.
Daniel, Firdaus, Aiman, Aisya.

Cousin, my driver of the day, Farahani. :)

Kaunter pendaftaran

Bersama team Virtual Malaysia.
jom travel !

Bersama team tonton.

Iqram Dinzly tengah handle satu slot.

Bro Framestone vs Nisa Kay

Dengan Nisa, haruslah kemhorr.
tak gitu? haha

Outfit Of The Day
love the pastel colour!
#OOTD

Nisa was on the stage.

jeng jeng jeng...

main stage. 

Bersama Bro Framestone.

Tadi kemhorr, sekarang formal sikit depan booth Nisa.
fsyn_my

orang dah biasa photoshoot.
Nisa ohh nisa... haha

one of the booth kat event, warna closet


Hari yang memenatkan tetapi gembira. Alhamdulillah, Allah permudahkan. :)
Still, aku bersyukur dapat pengalaman join event besar macam ni, walaupun belum dapat peluang jumpa idola aku. WeChat dia, dia cakap dia balik kampung. Takpa lah, mungkin lain kali boleh jumpa.

Okay. Stop sini dulu. Jumpa dalam next entry.

Anyonggg.

Wassalam.




♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

10 comments:

  1. wahh.. best nya event ni.
    tak tau plak pasal ni.. ruginya

    ReplyDelete
  2. Wahhh, sanggup datang dari kelantan. Hehe, gambar iday ada kat lam entry tu. hehe, iday yang pakai baju putih team virtual malaysia. Thanks taw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. sambil-sambil ziarah sedara mara kat sini..
      Thanks to you too! :)

      Delete
  3. saya pun datang jugak event nie tapi dah agak lewat laa..sampai pukul 4 lebih and most of the activities dah habis..hehehe

    Regards,
    -Follewer 768-

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ya ke?
      saya [un balik lewat dah...
      maybe ada terserempak kot? hehe
      thanks. :)

      Delete
  4. Oh comelnya laki dalam pic tue.... hensem he..23x

    ReplyDelete
    Replies
    1. cehh. yo yo oo bro !
      haruslah comel. ngeh ngeh ngeh.. :D

      Delete

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^