Thursday, October 17, 2013

Pre Order T-shirt Blogger


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum wbt.

Aku blogwalking. Masuk blog bro Apit.
Dia bukak pre order untuk t-shirt blogger.

Cantik wehh.







Aku pun teringin nak sehelai.
lagi-lagi dia sediakan baju lengan panjang.. boleh letak url sendiri lagi....
siap ada saiz XXL tu haaa.
saiz aku tuuu...


Kenapa?? tak caya ka? badan ambo kecik ja weh..
cuma ambo suka pakai baju saiz besar.
Dah jadi tabiat.

Malangnya.. kena postponed dulu nak order baju ni..
Bajet ceq dah kering.. sedihhhh...


Agak-agak ada orang nak belanja kat aku sehelai tak?? heee
Sangat dialu-alukan.. hahaha

So...
Kalau korang berminat..

Korang boleh pergi ke blog Apit untuk sebarang maklumat lanjut.

Klik kat bawah ni..

Pre Order T-Shirt Blogger Dibuka Sekarang!


Credit to : Blog Apit

Peace yow!

Kbai....


♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

1 comments:

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^