Sunday, October 6, 2013

Inner Neck Feveret Saya!


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.

Dalam entri lepas, aku ada cakap nak update entri pasal inner neck kan?
Nah.. Here we go..

Lagi sekali.. macam yang aku cakap dalam entri lepas...

Lately, aku tersangat suka pakai tudung syria + inner neck magic sebab ianya cepat, mudah, selesa dan masih menutup aurat. Tu penting! hehe

Kenapa inner neck magic? sebab dia memang magic wooo! hehe

At first, aku tak suka sebenarnya pakai tudung syria tau.. sebab anak tudung dia melekat kat dahi.. Terselah kebulatan muka aku yang dah sememangnya macam panda ni ha. K, abaikan.
But now, aku sudah jumpa solusinya.. Tak risau lagi dah... haha.

Aku dah jumpa inner neck magic yang tak melekat kat dahi.
Aku beli inner neck magic ni kat WawIe MultiShop



Mula-mula pakai, ramai junior aku tanya..

"beli kat mana.."
"tolong belikan boleh tak?"

Haha. apa lagi.. aku share lah kat diorang.
Last-last, dengan diorang sekali order dengan WawIe MultiShop ni melalui aku. hehe..

Harga dia berpatutan.. Berbaloi dengan kualiti dan keselesaan inner neck yang dibeli.
Siapa yang tengah cari anak tudung/inner neck yang tak melekat di dahi, boleh beli kat WawIe MultiShop ni. Kalau nak pakai melekat kat dahi pun still boleh. Adjust je nanti. hehe..

So, sekarang...
Aku beli je tudung syria saiz L/XL, aku mix and match dengan inner neck magic yang aku beli kat situ.. Macam-macam warna ada! Menarik yang amat.... Puas hati weh. hehe.


Cantik kan warna-warna dia?? 
What are you waiting for??
Go and grab yours!

Gambar kat bawah ni contoh inner neck yang aku pakai dengan syria L/XL:





Macam tu lah lebih kurang...
Apa-apa hal, boleh tanya kat ruangan komen.
Nak order, boleh order kat WawIe MultiShop.

Stop sini dulu.
Nak sambung study. hehe.
Sekian..

Wassalam.




♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

14 comments:

  1. banyak pilihann..... sila pilih... hehehe

    ReplyDelete
  2. inner syria yang biasa tuh pun boleh ja tetaskan bahagian belakang, so tak lah melekap sangat kat kepala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jugak.. :)
      tapi yang bab tetas tu yang malas sikit.. hehe
      Inner neck ni dah tak perlu tetas.. :)

      Delete
  3. salam kenalan yuyu....suke baca coleteh yuyu, sy dh folow blog yuyu, senang2 meh lah dtg jelajak blog sy...jgn luper tinggalkan jejak kat saner tauu

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal..
      terima kasih sudi baca celoteh saya.
      InshaAllah akan menjengah. :)

      Delete
  4. Replies
    1. la ye ke? emm..
      tak susah sebenarnya nak beli barang online.
      cuma kena hati-hati ketika berurusan.

      maaf sis, sebab rasanya WawIe MultiShop takda offline shop.

      Delete
  5. Salam, sis..boleh share x kat mana sis beli syria xl. Mostly kat kedai skrg, hanya ada syria yg atas dada. Syria xl yg sis pakai tu lycra or cotton??
    Ohh,btw,sy pon dr kelate jg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah. jika berkesempatan, akan saya ceritakan dalam next entry.
      saya pakai syria lycra. but alhamdulillah.. material lycra ni jenis tak melekat kat badan. :)

      Delete

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^