Saturday, June 8, 2013

Sepetang Bersama Nora Danish dan Fruitale!


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum wbt.


Kalau kalian selalu shopping kat mana-mana supermarket untuk dapatkan produk penjagaan diri, mesti kalian pernah ternampak ataupun menjadi pengguna tetap rangkaian penjagaan diri krim mandian dan sabun buku dengan ekstrak buah-buahan semula jadi 'Fruitale' kan? Heee...




Guess what?? Pukul 12.45 tengah hari semalam, saya dapat call dari rakan blogger Mek Cah .. Invitation untuk event bersama duta Fruitale, Nora Danish. Nora Danish?? Ye laa. Nora Danish yang comel macam barbie doll tu. Itu saya yang cakap sebab serius Nora Danish memang comel. Kat dalam tv dah nampak comel, tup tup dapat jumpa depan-depan, memang comel..... Eksaited!

Berikut merupakan tentatif programnya....


Programme
Fruitale Fairwhite UV Transformation Star Search in Kelantan
Mydin Kota Bharu
Friday, June 7, 2013

3.00 pm   :   Media Arrival & Registration

3.30 pm   :   Welcome and Introduction

3.35 pm   :   Introduction of Nora Danish as the Fruitale Ambassador

4.00 pm   :   Autograph session

4.30 pm   :   Media Q & A & Ends



Saya tak melepaskan peluang untuk beramah mesra dengan Nora Danish di samping bertanyakan perkembangan terbaru beliau. Yang pastinya, saya sempat buat Gwiyomi bersama Nora Danish kat atas pentas. Haha. Terasa kiut sekejap! Ehhh.. Okay, abaikan!

Buat masa ni, Nora agak sibuk dengan team Fruitale untuk menjelajah ke beberapa buah negeri lagi sebagai duta produk tersebut. Kelantan merupakan destinasi pertama. Destinasi seterusnya yang akan dituju ialah Melaka. Saya dimaklumkan bahawa promosi ini akan berterusan sehingga Ogos nanti. Selain itu, Nora juga terlibat dalam beberapa aktiviti amal bersempena dengan ramadhan yang bakal menjelma tak lama lagi. 

Saya sempat bertanya bagaimana reaksi dan perasaan Nora ketika berada di Kelantan.. Katanya, beliau seronok sangat dapat sampai ke Kelantan dan tak melepaskan peluang untuk mencuba Nasi Kerabu Kelantan. Tambah Nora lagi, Nora sangat sukakan tempat-tempat dan makanan yang ada di Kelantan. 

Nora sempat bercerita tentang filem lakonannya yang bakal muncul tak lama lagi iaitu Lagenda Budak Hostel dan Bencinta. Jadi, buat peminat Nora Danish, nantikan kemunculan filem-filem tersebut ya!

So, readers sekalian...

Nak dapatkan kulit mulus macam Nora Danish? Jangan lupa dapatkan rangkaian produk penjagaan diri Fruitale yang bukan sahaja mengandungi bahan organik dan memberikan 3x kelembapan kepada kulit anda malah turut membuatkan anda kekal wangi sepanjang hari.

Sekarang, masa untuk menjamu mata! :)

Kenangan bersama Fruitale Team!
Thanks to Samuel, Ms Angeline Sim and team!
You guys are awesome! 
Nora Danish tengah cakap-cakap...
Comel !

Belakang tabir...
Sesi interview, photoshoot..

Gwiyomi punya fenomena..
amik kau!!!
 
Ohh.. Terasa tua bila berada di sebelah Nora Danish.
Entah mengapa.. waaaaaaaaaa!
Tidaaaaaaaaakkk!
Haha

Nora Danish bersama kami ( team blogger dan media )

See! I dapat buah tangan youuu...
Jimat duit beli shower cream bulan ni.. Haha..
Kidding! 

Sesi berposing sebelum balik....
Bersama dua rakan blogger yang kiut lagi miut.. Kak Mar dan Kak Cah ..


Thanks to my brotha sebab jadi driver sementara.. Heee..
Terima kasih kepada Blogger cute, Mek Cah dan Kak Mar.. Terima kasih juga kepada Blogger Macho, Syazwan ..

A big thanks to Fruitale Team atas layanan baik kepada kami pihak blogger dan media..


Okay, stop sini dulu.

Wassalam. :)









♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

4 comments:

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^