Monday, November 26, 2012

dapat sentuh kejap pun jadi laa.. lepas rindu!


Bismillah.
Assalamualaikum wbt.

Aku tak berapa sihat. Almost sebulan. baru lepas discharge dari hospital. Banyak yang nak ditaip. Nak diceritakan. Cuma, ketika dan saat ini, masih belum mengizinkan. Moga aku cepat sembuh sepenuhnya. Terima kasih pada rakan-rakan yang tak putus-putus bagi kata semangat. terima kasih tak terhingga pada umi yang sentiasa beri nasihat dan support. A special thanks to mak yang banyak berkorban untuk aku. Menjaga aku sepanjang aku dalam wad. Ujian Allah kali ni menyedarkan aku tentang banyak perkara.

macam aku cakap tadi, banyak yang nak diceritakan. tapi biarlah perlahan-lahan. Aku tak boleh stay lama depan laptop buat masa ni. Kesihatan aku belum pulih sepenuhnya. Serius, aku rindu twitter dan blog. erkk. facebook? boleh tahan rindu jugak. sikit laa.

last but not least, thanks to my special doctor in Sabah. Beliau merawat aku melalui sms. Aikk? boleh ke? haha. apa pasal tak boleh?? Beliau bertugas di Queen Elizabeth Hospital. Banyak info yang aku tahu dari beliau. Aku ceritakan pada mak. haha. Mak senyum ja. Okay, enough. Kawan aku cakap nak datang ziarah.

Rindu laptop. Rindu tweet Hami Asraff. Rindu banyak moment depan laptop. aduyai. Sakit-sakit pun sempat lagi. apa laa.. sahabat, doakan aku cepat sembuh ya! Syukran..

Apa-apa hal, contact phone aku. takda nombor? nasib laa. aku akan jarang depan laptop untuk online dan check emel. Kalau phone, akan selalu ada dengan aku. Taklah bosan sangat. Selain tengok tv, aku baca buku. tak baca buku, aku tengok tv.. tak buat dua benda tu, dengar zikir dan kalam suci Allah pun bagus jugak. hehe.

Cukup. Aku kena stop. Once again, doakan aku..

Jazakallahukhairan.

Salam rindu untuk kalian pembaca blog aku.

Wassalam.



♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

5 comments:

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^