Tuesday, August 14, 2012

Kali pertama bertentang mata bersama bloggers cun dan kacak sekitar Kelantan. ehem!


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum wbt.

Dua hari lepas, saya ada mention tentang iftar bersama bloggers sekitar Kelantan kat dalam twitter. Alhamdulillah, semalam perancangan yang diatur oleh Ustaz Jiji berjaya dilaksanakan. Cewah! hehe.

For the first time kot, saya dapat bersua muka dengan blogger-blogger cun dan kacak ni. *muka serius* Ramai rupa-rupanya bloggers yang asal dari Kelantan dan tinggal di Kelantan. Hehe. 

Baru first time jumpa, dalam kepala masa tu, macam mana lah agaknya nanti ya. Boleh masuk tak dengan blogger-blogger ni. Macam-macam lah yang difikirkan. Tapi, Alhamdulillah. Semuanya friendly. Seronok dapat berkumpul sama-sama walaupun tak lama. InsyaAllah, next time kita buat lagi deh. 

Tak larat nak menaip panjang-panjang. So, saya post beberapa gambar yang dicapture oleh Mr. Ariff a.k.a BabunLaut. Terima kasih bebanyak deh kepada Abe Ariff dan Kak Cah sebab bagi copy gambar. Maklumlah, dik yuyu ni tertinggal kamera. Gambar dalam phone pun tak berapa okay kualitinya. hehe.. nasib baik lah ada kamera kalian. acecey.. 

Dik yuyu harap kita still keep in touch lah belako deh. Seronok dalam jumpa kalian. Seriously. 

Bersama Kak Cah yang cun dan yang pasti kecil molek mek kelate sorang nih. :)

Nurul Atiqah,  Kak Mastura, kak Anis Zahirah, Kak Nuru, Abe Wan. 

Kami lagi bersama Mr. Ariff ( BabunLaut )

makan jangan tak makan.

Semua pandang kamera! :)

Abe-abe blogger yang berjurus.
Abe Wan, Abe Ariff, Abe Hafizin.

Bersama Kak Izma.

Bersama Kak Nuru.

Kami lagi....

Bersama Abe wan.

Bersama dua beradik yang cun datang dari Indonesia, Fifi dan Farra.

Dengan Kak Cah lagi....

Cun kan? Hehe.

Terima kasih sebanyak-banyaknya kepada semua yang terlibat. Terima kasih kepada Abe Wea sebab spread tentang iftar tu kat blog beliau. terima kasih buat Ustaz Jiji sebab belanja kami. terima kasih buat Kak  Nuru sebab hantar saya balik. 

Pokoknya terima kasih semua !!!

Jom baca dan setia bersama blog mereka :


Cukup sampai di sini dulu untuk entri kali ni. Jumpa dalam next entri, InsyaAllah..

Wassalam.


Salam Sayang,
[ YuyuAtiqa ]



♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

22 comments:

  1. dop tau pun pasal ne..ingat ko dop jadi..huhu..tggu buat tahun depe pulak kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, next gathering pakat join belako la deh. :)

      Delete
  2. Hehehhe, timo kasih Yuyu sebab join.
    mujur wan terdetik nak post dalam blog, buat entry.
    ada jugak orang baca and join.

    ada masa, kita pakat jumpa lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Terima kasih kembali.
      InsyaAllah, ada rezeki jumpa lagi. :)

      Delete
  3. kah4..tinggi sungguh budok ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ustaz ! Acecey..
      Tergugat dengan ketinggian ambo ko terr? haha. ^_^

      Delete
  4. Terimo kasih yuyu..nanti kito ketemu lagi deh....sek kito jgn pecoh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo-samo kak.
      Timo kasih kembali. InsyaAllah, kito jupo lagi next time.
      Sep kito jange pecoh... Hehe.. :)

      Delete
  5. hehehhe.... banyok plok gmabo ambo.... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Gambar photographer keno ado..
      Timo kasih deh, Abe Ariff terr. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Yup ! Semuanya sporting dan friendly. :)

      Delete
  7. Kak Yuyu...you've made our day so very special and fun!! i'm really, really happy to see you all! nanti kita adakan lagi acara seperti ini ya. anyway, jemputlah datang beraya ke rumah kami nanti. :) hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Arisha comel. Terima kasih juga ya.
      InsyaAllah, kalau yuyu sempat yuyu ziarah ke rumah Arisha nanti.
      Salam buat Fifiey dan family kamu ya. :)

      Delete
  8. bestnya kak yuyu,dapat tamu orang jauh :) haha.. great iftar, both of them is my junior and senior dulu hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Next gathering carl boleh join sama, InsyaAllah. :)

      Delete
  9. muka tuan punya blog macam pelakon indon Ketika Cinta Bertasbih yg nm Ayatul Husna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. subhanallah. encik atau cik anonymous buat saya tergelak.
      apa-apapun, terima kasih.. :)

      Delete

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^