Wednesday, May 9, 2012

Zara got her new Baby Bouncer ! :D

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum wbt.


Ingatkan dah tak ada benda nak tulis untuk hari ni rupanya masih ada. Apa lagi, terus buka laptop dan ready untuk mengupdate ! Hehe. Actually, this entry is about my dear niece, Nur Zara Batrisya binti Adnan.

Guess what? See the tajuk laa.. She got her new baby bouncer ! Wah.. Mak Sedara dia pula yang gembira. This Saturday, Zara nak pergi KL dengan mama dia dan nanny juga. So, Mak Uyu duduk kat rumah diam-diam ya. Sobs sobs.. :'(


NI baby bouncer baru Zara. Biru okay, not pink ! Mak Uyu suka ! :)

Gambar ni Mak Long Zara yang capture tapi Mak Uyu ambil  letak dalam blog. Hehe.
Si comel Zara sedang beradu.. :D


Ini muka Zara masa mood dia baik, baru lepas mandi. Kejap ehh. Tengok bawah !
Haa ! Tu diaaaa.. Ni sebab Mak Uyu dia kacau hidung dia, terus keluar dia punya suara yang merdu tu.. Haha

Bila dia nangis, kita bagi susu.
Bila dah bagi susu, mesti dia kenyang.
Ha, bila dah kenyang, mula lah mata tu lali nak tidur !
Haiyyaaa.. Zara.. Zara... Aduyaiii...


Sebelum tu, sudi-sudikan spend masa anda 2 minit untuk undi Blog otai saya, Ben Ashaari . Thanks !



Stop here. Wassalam.




Salam sayang,
[ YuyuAtiqa ]




♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

4 comments:

  1. comelnya Zara :) nape bukan warna pink? hehehe :D

    ReplyDelete
  2. Haruno Hana :

    Hehe. tima kasih..
    Sebab Mak Sedara Zara pun kurang suka warna pink.. :)

    ReplyDelete
  3. Alololo...Comelnya Zara..Geram Tengok Baby..TQ Follow Sy Dri Blog Shafiq Hashim

    ReplyDelete
  4. Shafiq hashim :

    Mak aih. cepatnya ! rasanya baru lepas dari blogwalking ke blog anda tadi.

    Terima kasih kembali kerana menziarah.. :)

    ReplyDelete

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^