Saturday, May 12, 2012

Zara dah nak naik flight dah...



Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum wbt.

Pagi-pagi lagi dah tercongok ( loghat kelate ni ) kat depan laptop nak update entri. Ni semua pasal Zara. Huhu. Zara pagi-pagi lagi dah bangun. Mana tidaknya, dah nak balik KL dah pagi ni. Naik belon pula tu. Untunglah si kecil tu. Haha.

Flight pukul 9 pagi tapi disebabkan jarak Machang dengan Airport KB agak memakan masa, so kena gerak awal-awal pagi lagi. Zara cool je tidur. Mak Uyu dia yang sebak sikit. Betul la apa orang cakap, masa ada kat depan mata tak rasa sangat. Bila dah tak ada kat depan mata punya lah rindu. Tu baru anak buah, belum lagi anak sendiri. 

See ! Muka marah kacau dia tidur.
Saya dah cakap, si Zara ni kecil-kecil dah garang.
Hahaha. :)


Stop here. Wassalam.



Salam sayang,
[ YuyuAtiqa ]

♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

Post a Comment

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^