Saturday, May 26, 2012

Wah ! Que Achmad follow balik ! Terharu.. :)


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum wbt.


Setelah beberapa hari tak sempat mengupdate blog, pada waktu dan ketika ni saya nekad untuk menulis entri ! Tengok balik tajuk. Ada apa dengan tajuk tu? Siapa Que Achmad? haha.

Actually, beliau ialah seorang blogger. Saya kenal blog beliau melalui otai saya, Ben Ashaari. Bila first time terjah blog Que Achmad ni kan, wah serius rasa macam kagum. Kenapa? Mula-mula tengok header beliau. Serius, gempak ! betul ni, tak tipu. I wish that I could have a header like his header one day . Hehe. berangan saja ! Acecey... Then, beliau punya penulisan pun santai. Seronok baca. 




Hebat kan header blog beliau?



Disebabkan excited beliau follow balik, saya pun printscreen kotak followers dengan senyum yang lebar. Kebetulan, beliau ialah follower yang ke 580. :D

Saya yakin, satu hari nanti blog beliau mesti akan sukses dan dikenali ramai. 



YuyuAtiqa :

P/s : Alhamdulillah, otai saya dah selamat sampai Kelantan hari ni. Nak pergi ziarah Qhaliff. InshaAllah. :)


Stop here. Wassalam.


Salam sayang,
[ YuyuAtiqa ]











♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

3 comments:

  1. hehe . untung nye blogger famous folow dye :)

    ReplyDelete
  2. Salam. Terima Kasih YUYU, Jasamu dikenang...

    Abe singgah dari www.queachmad.com

    ReplyDelete

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^