Tuesday, May 8, 2012

Seronok sebenarnya tweet guna TweetDeck ! :D



Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum wbt.




Sedang khusyuk tweet segala yang terlintas di minda ni tetiba membuahkan sesuatu untuk saya tulis malam ni. TweetDeck ! The question now is, apa itu TweetDeck ? Setakat yang saya tahu, TweetDeck ni ialah satu aplikasi destkop yang mana kita kena install dulu. 

Fungsi dia, kita dapat tweet something, dapat tengok timeline sahabat twitter dan banyak lagi kemudahan lain dalam satu masa. aduyai. Nak hurai macam mana ek? Tengok bawah saya printscreen yang saya punya. Klik gambar untuk nampak jelas.





Untuk yang nak install TweetDeck, kalian boleh google ek. hehe. sorry tak tolong carikan. Okaylah, stop here ! Wassalam.


Salam sayang,
[ YuyuAtiqa ]


♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

Post a Comment

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^