Tuesday, May 8, 2012

First day, back to school ! :D



Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum wbt.

Pagi tadi, pergi sekolah pukul 9 pagi lebih kurang. Now, pukul 5.30 petang baru sampai rumah. Haha. Cik Nurul Atiqah ni bila dah jejak sekolah, mula lah tak ingat nak balik rumah sebabnya terus melangkah menuju ke Bilik Unit Bimbingan Dan Kaunseling ( UBK Room ) a.k.a rumah kedua saya. haha.

Today, first day asimilasi everything agak memuaskan. Senior-senior pra U dari fakulti Ekonomi, Fakulti Geografi dan Fakulti Seni pun best ! Seronok dan senang hati dengan cara mereka sambut kedatangan kami. Rasa dihargai. 

Now, something playing around in my mind samada nak masuk Fakulti Ekonomi atau Fakulti Geografi? Fakulti Seni tu dah sah-sah tak masuk senarai rasanya sebab memang kurang kesenian sikit. hehe. InshaAllah, istikharah malam ni.

Hari ni, dapat semangat baru bila dapat support dari senior-senior yang dah berpijak di menara gading sekarang. InshaAllah, yakin boleh ! hehe.

Kawan-kawan doakan saya tau ! Terima kasih sangat-sangat.



Muka di pagi hari yang excited nak ' Back To School ' !
( mak yang hantar.. hehe )


P/s : Ni masa on the way balik rumah petang tadi. Tengok ada satu pusat terapi yang baru open kat area rumah saya. Kagum dengan inisiatif dan kesungguhan mereka mempromosikan perkhidmatan mereka.


Stop here first ! Wassalam.


Salam sayang,
[ Yuyu Atiqa ]

♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

Post a Comment

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^