Thursday, April 19, 2012

Bila jumpa Ben Ashaari Junior !



Assalamualaikum wbt.

Untuk hari ni, waktu dan saat ini baru sempat nak on laptop dan mengupdate blog. Agak kesibukan dengan tugas di rumah dan tempahan katering. Berbalik kepada tajuk entri kali ni ' Bila Jumpa Ben Ashaari Junior ! '. Yaa.. Alhamdulillah, hari ni saya berkesempatan untuk berkunjung ke Kok Lanas iaitu ke rumah mertua Ben Ashaari. 




Qhaliff dalam dukungan YuyuAtiqa. Ternganga Qhaliff tidur. Lena sangat tu..
Hehehe... Sayang Qhaliff... :)

Qhaliff celik kejap masa saya dukung. Comel !

Bapa yang penyayang.. Acecey.. hahaha


Disebabkan nak sangat jumpa dengan ben Ashaari Junior ( Si comel Qhaliff Iman ) alang-alang beliau sudah berada di bumi Kelantan, so saya pun mencelah masa yang ada untuk melawatnya. hehe.


Actually, nak melawat Qhaliff dari hari Selasa lagi tapi hari tu sibuk dengan tempahan roti jala kat rumah, so terpaksa cancel. Ben Ashaari ajak datang hari Jumaat sebab buat cukur jambul Qhaliff. Tapi secara kebetulan, hari ni ada katering di area berdekatan dengan Kok Lanas. So, saya mencelah la sekejap ke Kok Lanas sambil-sambil menunggu katering selesai.


Sebelum pergi tu, sempat jugak call Ben Ashaari dulu nak inform perjalanan ke sana sebab takut-takut beliau tak ada kat rumah. Then, lepas call beliau cakap tak ada ke mana-mana and he said okay. Saya pun dengan gembiranya drive ke sana bertemankan sahabat saya, Fazlen. 


Terfikir jugak jumpa ke tidak rumahnya nanti. Risau takut sesat. Rupa-rupanya senang sangat la nak jumpa rumahnya. Haha. Mula-mula masuk ke dalam tu nampak ayah Qhaliff dulu ( Ben Ashaari ) yang sedang khusyuk dengan Toshiba Ultrabook nya ( jangan marah Ben ) baru laa jumpa dengan Kak La dan si Qhaliff yang sangat lena tidur dalam pelukan ibunya.


Sangat eksaited...


Dapat jumpa dan dukung Qhaliff one of the moment yang indah dalam hidup. Yela kan, selalu duk follow and baca entri pasal Qhaliff dalam Santai Ben Ashaari je kan? Bila dah tengok depan mata, dapat dukung lagi, wah sangat gembira di hati.


Yang geramnya si Qhaliff Iman ni lena yang amat tidur waktu saya datang. Haha. Ayahnya ganggu pun tetap taknak buka mata. Kata Ben Ashaari, bila akak Yuyu balik baru laa dia nak celik mata.. Haihh.. Qhaliff ni... hahaha.. 


Laju bebenor Ben Ashaari update blog beliau tentang kedatangan YuyuAtiqa. Kalian boleh click sini untuk baca entri beliau.




Yuyu Atiqa :


Agak tidak puas hati dengan kualiti gambar. Ambil gambar guna phone. Lupa bawa kamera. Tak apa laa ek?? hehe..




Okaylah, entri terhenti di sini. 




Salam sayang,
[ Yuyu Atiqa ]


♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

10 comments:

  1. aduhh..tolongg..jeles..haha..bile la dpt jumpe ben ashaari,cik la,n Qhaliff ek?akak,bwk saye kesane!hehe

    ReplyDelete
  2. Puteri_Ika :

    MashaAllah.. jangan camtu,dik.
    Ni secara kebetulan saja. InshaAllah, adik pun boleh jumpa.. :)

    ReplyDelete
  3. salam..tq auntie yuyu sbb sudi melawat Qhaliff td...:)

    ReplyDelete
  4. wahh bez2 dapat tgk anak mr ben..hihi..comel ja kan..geram tgk..

    ReplyDelete
  5. Kak Azila :

    waalaikumussalam..
    sama-sama Kak La..
    seronok dapat jumpa Kak La and family.. :)

    ReplyDelete
  6. Are_lin@yu :

    Alhamdulillah... memang Qhaliff sangat comel.. :)

    ReplyDelete

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^