Sunday, March 25, 2012

Personality Test !


Assalamualaikum wbt.

Tiba-tiba tergerak hati nak update entri baru malam ni. Sekadar entri ringkas rasanya. Beberapa minit yang lalu semasa sedang meng'online'kan diri di facebook dan twitter, mata sempat tertumpu pada satu link yang dikongsi oleh senior saya di dinding facebook kakaknya. Sesuatu yang menarik perhatian saya.




Apa ya? Haha. Ianya ujian personaliti. Mungkin ada yang pernah dengar pasal ni dan ada juga yang tak pernah dengar. Ada ke?? Haha. Tak mengapa. Sebenarnya, ujian ni perlu untuk sesiapa yang masih keliru dan ragu-ragu dengan personaliti dirinya. Itu pendapat saya lah. Tapi ini hanyalah sekadar ikhtiar tau. :)

- Keputusan Ujian Personaliti -


Bagi kawan-kawan yang nak cuba buat ujian personaliti ni, boleh tekan sini. Sekali lagi saya khabarkan, ini hanyalah sekadar ikhtiar. Sesungguhnya, mendekatkan diri dengan Yang Maha Esa iaitu dengan bermuhasabah diri adalah cara terbaik untuk menyelami personaliti diri kita dari setiap segi.

Semoga Allah merahmati kita semua. ameen.

Saya hentikan entri malam ini di sini. Semoga ceria selalu.

Wassalam.

Salam sayang,
[ Yuyu Atiqa ]




♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

2 comments:

  1. personality test ni 90% accurate.. lagi 10% ralat2 tersembunyi..akak dah buat test ni..hasilnya akak extrovert.. means sesuai dengan kerjaya y melibatkan softskill n interaksi..:)
    with love

    ReplyDelete

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^