Thursday, February 23, 2012

Jom intai BLOG bloggermates aku kejap.



Assalamualaikum wbt.
===============


Salam ceria semua !

Satu entri ringkas malam ni. Tentang apa? Mari la nak cerita. Sebenarnya, saya nak ajak kalian yang baca entri ringkas saya ni ziarah dua buah blog awesome milik dua orang bloggermates yang boleh dikatakan rapat dengan saya. Acecey. jangan fikir bukan-bukan. NO NO NO ! hehehe. :D




Siapa dua insan yang bertuah tu? Nak tahu? Betul ni kalian nak tahu? Okay-okay. Nak bagitahu la ni. Cuba sabar sikit. hehe.


Apa yang saya boleh cakap, mereka berdua mempunyai keistimewaan masing-masing. Blog mereka pun boleh tahan ramai pengunjung. Sebab apa? sebab mereka pandai menarik pembaca ke blog mereka. Lagipun, mereka memang rajin kemaskini entri baru.


Jom kita tengok header blog mereka kat bawah ni :






Beliau rajin kemaskini entri blog beliau. Beliau seorang yang berjiwa puitis. Sebab apa? Banyak betul entri-entri beliau dalam ( SEINDAH BICARA, SEBUAH MEMORI, LUAHAN HATI ) yang menggunakan kata-kata yang puitis. Kagum ! Banyak juga entri tentang rahsia. Rahsia apa? Nak tahu. Kenalah masuk blog beliau. Tekan saja link kat atas, okay !






Cik Mun ni pun tak kurang rajinnya kemaskini blog beliau. Hehe. Kadang-kadang tu terasa cemburu sikit sebab beliau selalu ada idea nak kemaskini entri baru. Acecey. tak adalah. gurau saja. Beliau adalah bloggermates yang paling rapat dengan saya. Yang buat saya terharu, beliau siap letakkan RSS feed blog saya di blog beliau. Terharu. Terima kasih, Mun. Sayang kamu ! Kat bawah saya ada printscreen ruangan RSS feed blog saya di blog beliau :



Melihat kepada header blog mereka pun dah buat kalian excited nak masuk blog mereka kan?? Haa. Tak tengok lagi entri mereka. Bagi saya, ianya terbaik dan banyak membawa perkongsian yang bermanfaat. Jangan lupa ke blog mereka tau.


Okaylah, entri kali ni terhenti di sini.

Wassalam.



Salam sayang,
[ Yuyu Atiqa ]

♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

6 comments:

  1. alahai..malu kot..huhuhu..tapi pape pon..thank sbb post yerp :)

    ReplyDelete
  2. wooot..wooot.. mek kelate ke nie?? same la kito..hikhik.. ^.^

    ReplyDelete
  3. @ery :
    -> sama-sama..

    @syazwan & @Cinta siswi :
    -> ye. saya mek kelate.. :)

    @ayumi comot :
    -> indeed, sweetie..

    @cweet pinky :
    -> terima kasih. kamu juga comel.. :)

    ReplyDelete

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^