Monday, January 9, 2012

Freebies Simple Transparent Header " Heels "




Hello everybody ! Today, Yuyu nak bagi next freebies pulak. Haha. Kat atas tu dah tulis kan yang Yuyu nak bagi freebies ( transparent ) header kat kalian. Tapi mungkin header yang Yuyu nak bagi ni tak sesuai untuk boys/guys laaa kot sebab tema dia ' heels '. Tak sesuai laa kan?? Huhu. Sorry guys! InshaAllah, Yuyu akan cuba fikirkan idea nak buat freebies header for guys pulak. InshaAllah k.


So bagi yang berkenan dengan header yang Yuyu design ni, kalau nak ambil tu sila-silakan laa ya, kalau tak nak pun tak ngape. :) bagi yang nak ambil tu, jangan lupa inform Yuyu kat comment box dulu tau ! Bukannya apa, Yuyu cuma nak tahu je ada ke tidak orang yang berminat dengan header Yuyu ni. haha.


Okay, terlebih rajin menaip laa pulak Yuyu pagi-pagi ni. Haha. Tak kisahlah, dah blog sendiri kan??? Ni haaa header tu. Kat bawah ni..... :D






http://3.bp.blogspot.com/-24xzndGa76g/Two_3pHQE6I/AAAAAAAABL0/yyQWB-j-cbA/s400/header%2Bheel%2B3.png






http://1.bp.blogspot.com/-W33HNa0VUwg/Two_3WMXlaI/AAAAAAAABLk/RRowpqh0WKM/s400/header%2Bheel%2B2.png






http://1.bp.blogspot.com/-PCDDQhh8Bew/Two_3GSIj0I/AAAAAAAABLY/k5On9ipFnBo/s400/header%2Bheel%2B1.png



So macam mana??? Berkenan di hati tak?? Hehe. Kalau ada yang berkenan tu, alhamdulillah. Inilah header yang dapat Yuyu design setakat ni. InshaAllah, Yuyu akan improve lagi untuk design yang lebih baik nanti ya !


Oooo yaa ! Yang ni penting. Bagi yang nak copy url tu, kalian kena tekan Ctrl+C serentak tau ! Nanti tak dapat nak meng' copy ' pulak. haha. Okaylah, sampai sini dulu. Semoga ceria selalu... MuchLove!





♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

7 comments:

  1. yuyu!cik suke la..lawa giler..pndai la yuyu buat..nnti wat style ganas2 skit..style vintage skit ke..hehe
    mrepek plak cik ^_^

    ReplyDelete
  2. hehehe.. alhamdulillah..
    inshaAllah.. I'll try my best... thankss cik teddy for the support ! <3 :)

    ReplyDelete
  3. hoho..orait..nnti wat yg bru,gitau la..nk tngok jugak..haha ngade kan cik teddy ni?isk3..

    ReplyDelete
  4. oraittt, inshaAllah...
    lau nak yuyu wat kan header, gitau je k..
    yeahh ! <3

    ReplyDelete
  5. cute!!pandai kak tiqah buat..btw,shira "curik" satu yer...hehe..yg ats sekali..tq!

    ReplyDelete
  6. 2EV1 : thankss ! <3

    shiera : thanks, shiera sudi ambil.. okehh ! :)

    ReplyDelete

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^