Monday, December 26, 2011

Tagged Game !











Hello readers ! Rindu Yuyu tak?? tak rindu ekk? Tak kisahlah ! LOL ! Disebabkan ada sedikit masa untuk diluangkan untuk blog malam ni, Yuyu nak jawab soalan2 yang telah ditag oleh Eza untuk Yuyu. A BIG Thank(s) ! wink2 !

Ini soalan yang Eza tanya berserta jawapan yang Yuyu jawab :


Kalau lah boleh pilih nama sendiri, nama apa yang korang nak letak?
Nama penuh saya Nurul Atiqah ahmed. bermaksud cahaya kemuliaan. So, memang sangat bersyukur dapat nama tu. :)


Apa warna favourite korang?
Saya suka warna putih, merah dan biru. :)


Apa nombor favourite korang?
Urmm.. Entahlah. Tak ada pulak nombor favourite. Mungkin nombor dua kot. hehe


3 lagu favourite korang sekarang ni?
Rapuh, Opick
Carta hati, najwa latiff
I wish you were here, Avril Lavigne


3 WEBSITE yang korang WAJIB bukak bila online?
Facebook
Blog sendiri
Yahoo ( check emel )


3 perkara/situasi yang buat korang tak suka/rimas?
Bila dipaksa buat something dan disoal banyak kali.
Bila ramai sangat orang kat satu tempat tu.
Bila ada orang hisap rokok. #sangatTIDAKsuka !


Benda paling mahal yang korang pernah beli/dapat?
Hurmmm. apa ekk. Entah. Yang Yuyu ingat stakat ni, hadiah daripada mak Rm800 lebih. sayang mak sangat !


Korang pengguna apa? maxis, celcom, digi, lain2???
Yuyu guna celcom, maxis dan happy ! :)


Korang start blogging dah berapa bulan/tahun?
Yuyu punya blog ni dah wujud since 2008 lagi. So, dah 4 nak masuk 5 tahun. Alhamdulillah.


Setakat ni korang dah post berapa entry kat blog?
Haha. Yuyu tak tahu dah berapa banyak entry. Tak hitung kottt..


Apa pendapat korang tentang blog Eza ? Ada apa2 yang kena baiki tak?
Pendapat Yuyu tentang blog Eza, Yuyu suka blog Eza. Simple but nice.



Oooooooooooooooooooooo yeahhh ! Finally dah habis jawab soalan. Fuhhh...
Itu saja. Thank(s) EZA !





♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

Post a Comment

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^