Thursday, December 29, 2011

Sweet Thursday !





Hello everybody !

Apa khabar semua??? Yuyu doakan semoga semua sihat walafiat laa ya ! Alhamdulillah. Hari ni ada something yang nak di'update' sebagai entry. Hehe. Actually, hari ini Yuyu pergi sekolah gara-gara teramat bosan di rumah dan tersangat kerinduan kat insan-insan tersayang. haha. Banyak ter ekk?? Entah betul ke tidak bahasa tu. hehe. Tak kisahlah! :D Hari ni pendaftaran budak-budak tingkatan 1 kalau tak silap Yuyu. Huhu. Pejam celik-pejam celik dah nak bukak sekolah dan dah nak masuk 2012 kan? Waaa.. cepatnya masa berlalu.

Urm... Hari ni Yuyu jumpa umi Zaiti, Mama Raha, Ayah Taifor dan kawan-kawan kat sekolah. Tapi bukan semua yang ada. Yang dapat datang just Yuyu, Anis, Elah, Safwan, Aliff, adik Safawati and adik Bella. Huhu. Tak dapat nak lepas rindu kat Yaya, Abby, Malin dan Dilah. Nak buat macam mana kan, dah diorang tak dapat nak datang.

Hope to gather on this Saturday ya ! Btw, Yuyu dapat bawak Alza umi tadi.. best ! hehe. Alhamdulillah, good improvement... Tadi sempat keluar makan dengan umi, mama, adik2 and elah. Alhamdulillah.. hehe . Btw, Yuyu upload sikit gambar-gambar yang sempat diambil tadi. Much love !



















♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

Post a Comment

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^