Wednesday, December 14, 2011

" Free Hot Ticket Maxis Giveaway ! "








Hi readers ! Kalian mesti tertanya-tanya apa benda lah banner HOT TICKET kat atas tu kan? Tapi bila tengok balik tittle entry tu mesti kalian dah dapat agak apa isi kandungan entry ni. Kan?? Yuyu nak join GA yang dibuat oleh Mr. Edi . Yuyu join sebab Yuyu nak GA yang ditawarkan. Maklumlah student baru habis SPM tak sempat nak beli topup maxis. Alang-alang ada GA ni, Yuyu pun nak cuba lah. Hehe. InshaAllah, kalau ada rezeki, Alhamdulillah...


Ini Giveaway yang ditawarkan :

4 keping HOT TICKET MAXIS bernilai RM8



BEST KAN ???

Harap-harap ada rezeki Yuyu kali ini.

Thanks !



Tarikh tutup :

15/12/2011




♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

Post a Comment

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^