Saturday, December 17, 2011

Freebies Cute Icon for favicon





Hi readers ! Hari ni Yuyu nak bagi freebies " cute favicon " untuk kalian. Tapi sebelum tu kalian tahu tak apa favicon tu??? Ada yang tak tahu ekk? Okay-okay. Tak apa. Actually Yuyu baru tahu jugak apa sebenarnya favicon ni. Yuyu belajar daripada si cantik manis Lyssa ! Banyak tutorial yang Yuyu belajar daripada blog dia. Untuk kali ni, freebies yang Yuyu nak bagi ni ialah url icon untuk kalian jadikan favicon kalian okay ! Macam mana nak masukkan favicon??? Jangan risau, kalian boleh tengok cara-caranya kat sini. Jom, kita tengok icon-icon yang sempat Yuyu carikan untuk readers semua.




http://dl4.glitter-graphics.net/pub/609/609684afohtt29lm.gif


http://dl9.glitter-graphics.net/pub/3101/3101299uh7en25gu3.gif


http://dl7.glitter-graphics.net/pub/534/534137vv5w10q43z.gif


http://dl7.glitter-graphics.net/pub/1942/1942467qiy4kmjhv0.gif


http://dl2.glitter-graphics.net/pub/1968/1968452ymmt9zx5jc.gif


http://dl5.glitter-graphics.net/pub/2293/2293375l648g4andw.gif


http://dl4.glitter-graphics.net/pub/1869/1869004u4ol5zk26e.gif


http://dl10.glitter-graphics.net/pub/695/695350bgv4mi37su.gif


http://dl3.glitter-graphics.net/pub/976/976093k5rgogkxwl.gif


http://dl8.glitter-graphics.net/pub/1296/1296428as1q9avoug.gif


http://dl10.glitter-graphics.net/pub/338/338230gu1enmaojr.gif


http://dl.glitter-graphics.net/pub/526/526081dspbawytuq.gif


http://dl8.glitter-graphics.net/pub/819/819668pl148949wc.gif



Kalau kalian nak copy Url icon-icon yang cute kat atas tu,
kalian kena tekan Ctrl+C serentak tau !


Okaylah. Stop here. Jangan lupa bagitau Yuyu kat ruangan komen ek !
Much love, xoxo !!!





♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

2 comments:

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^