Friday, December 2, 2011

Aku nak lesen kereta. FullStop !





Hey my dear readers !


Hari ni seharian saya berada di Akademik Memandu Tanah Merah-Jeli. For your information, hari ni saya start daftar untuk mendapatkan lesen memandu ! Ooooo yeahhh ! excited !!! *wink2 !! Sebelum apa-apa saya nak bagitau yang kemungkinan saya tak sempat nak update blog untuk beberapa hari akan datang. Starting esok kot sebab esok nak study buku panduan pembelajaran KPP. Lusa ( Ahad : 4/12/11 ) saya dah masuk exam. Seriously memang nak lulus, sebab tu kena fokus kejap. Okay, bagi yang dah ada lesen tu mungkin kalian cakap benda senang je tu tak perlu nak mentelaah buku pun kan??? Hahaha. Tak kisahlah! tapi mungkin tak semudah itu bagi saya. This is my first time so I really need to give my fully commitment till I pass the exam ! I hope you guys will pray the best for me ! Appreciate it much!!!






Much love,




♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

Post a Comment

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^