Friday, September 23, 2011

Celebrate birthday Elah and Aliff !



Assalamualaikum dan Hi readers !

Hari ni saya nak update entry pasal birthday celebration BFF saya semalam! Seronok walaupun simple sebab makan cake je ! Tapi yang pasti Blueberry cake tau! Yum yum Yummyyyyy ! :D Okay. here's the story to be share with you!


mula2 saya, Yaya and Anis pergi beli kek kat kedai kek lah. Hahaha. Then sampai kat bilik UBK, si Yaya pun buat air. Disebabkan tak ada senduk mahupun sudu, si Yaya pun gunakan _ _ _ _ _! tahu apa?? tengok bawah !

Hahaha. Yaya terpaksa guna pisau nak kacau air tu. hahaha. Sebelum apa2, air yang tengah Yaya buat tu bukan "Ribena " erkk ! Alaaa yang tagline dia " kelllassssss gituuuu ! " Hahahaha. Tu air anggur epp.. Okay2. Then lepas siap buat air and cake pun dah ready untuk di ' terkam ' kami pun meraikan hari lahir dua orang sahabt kesayangan kami ni, si birthday Boy ( Aliff ) dan si birthday girl ( Elah ).. sayang diorang. :) Ini mereka :


# Elah suap kek kat saya! hahaha. suka2... :D



Elah sempat tanya, kenapa laaa aku terkena ' kembar ' hari lahir dengan si Aliff nihh??! Hahaha. kiteorang pun gelak je bila si Elah tanya macam tu. Ntah pape jeee.. hik3.. Okay2, readers perasan tak dari tadi saya duk sebut kami, kami, kami tapi tak tahu siapa kan??? Hahaha... Ntah pape laa saya ni kan?? Kami tuuuu yang ada kat bawah ni :

# Dari kiri Abby, Anis, Yaya, Me, Elah (birthday Girl ), Adilah, Malin . ( MY SERIKANDI )

# Dari kiri Fawwaz, Safwan, Kimi, Aliff ( birthday Boy ), Mat, Elah ( birthday Girl ) .


Then, lepas makan kek dan tangkap2 gambar, SERIKANDI sempat je tengok movie " Sekali Lagi " lakonan Lisa Surihani, Shaheizy Sam dan adik kecil yang comel Mia Sara.



Saya kat mana??? Hahaha. cari cepat ! Give up dah?? ! Saya ada je kat situ. Tu ! yang pakai tudung kaler lain dari kawan2 saya duk kat bawah tu! Hahahaha. :D

Okay lah readers, dah tak ada nak di ' story ' kan lagi kot ! Nanti kita story2 lagi ekk .

# Thanks for reading this entry !



Salam sayang,

♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

2 comments:

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^