Friday, April 29, 2011

Training ~


Assalamualaikum semua....
dah lama Tiqa tak update blog kan?? hehehe... tak sempat lah... hari ni ada ruang nak update kejap... okay... hari ni dari pukul 8.30 lagi Tiqa dengan pemantun2 sekolah dah terpacak kat depan rumah Cikgu Ghazilah.. hehehe... Hari ni kami ada training pantun... next week dah lawan.. persediaan still tak sampai 100 % lagi ni... thanks a lot to pemantun SMKH sebab sudi berkorban waktu cuti diorang untuk training pantun... huh! walaupun masa kita untuk training tak mencukupi dan terdesak, tapi Tiqa yakin kita semua boleh tunjukkan sesuatu yang terbaik malah boleh menjadi yang lebih baik daripada pemantun pihak lawan... Semoga nasib yang baik menyebelahi kita... Tiqa harap kita dapat banggakan principal dan harumkan nama Hamzah.. InsyaAllah... thanks a lot to everyOne!!! Tiqa sayang kalian.. Tanpa kalian semua, Tiqa takkan dapat semangat untuk meneruskan perjuangan pantun ni.. Tak lupa juga thanks to SERIKANDI !! tanpamu, Tiqa takkan dapat harungi semua ni dengan cekal dan sabar... Terima kasih semua!! Tiqa sayang kamu!

kat bawah ni Tiqa sertakan gambar2 yang sempat Tiqa candid masa training tadi ....












♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

Post a Comment

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^