Sunday, February 27, 2011

Something today...



Assalamualaikum, semua.... urrmm.. something about today... nothing much actually... cuma macam biasa la bila waktu persekolahan harian.... Untuk tugas sebagai pengacara majlis hari ni, tiqa bagi junior-junior yang handle... hahaha.. bukan buli tau!! hehehe.. sekadar nak bagi mereka pengalaman dan tahu macam mana nak kendalikan majlis... haaa.. ingat senang ke nak jadi pengacara/pengerusi majlis?? 







susah tau!! hahaha.. okay.. next, pembelajaran hari ni best.. kebanyakkannya buat revision laa sebab lusa tiqa start first exam for this year... tadi jugak, ada sesi ceramah motivasi oleh Dr. Abdul Malek bin Seman, Pengarah Urusan Smart Success Consultant, Kuala Lumpur mengenai Teknik Mudah Pembelajaran Sains dan Matematik.. tiqa bangga sangat dapat jumpa dengan beliau.. hehe.. okay.. then, sebelah petang, lepas having lunch with my SERIKANDI, macam biasa lah.. kat mana lagi serikandi akan gather kalau tak dekat bilik seminar unit bimbingan dan kaunseling merangkap rumah kedua kesayangan serikandi.. hahahahaha... petang ni jugak, tiqa dan serikandi sempat handle 5 orang klien ( tolong umi laaaa jugak )... klien-klien tu semua dari tingkatan satu... lepas sesi dengan klien, tiba lak sesi luahan perasaan sesama serikandi.. ahahahaha.. (time release stress lepas study)... pukul 6. 35 lebih kurang, tiqa dan serikandi balik ke rumah masing-masing... hurrmm... tu je kot untuk hari ni.. hehehehe... okaylah!! wassalam...
♥ Salam ukhwah. Jazakallahukhairan. ♥

2 comments:

  1. indahnye zmn sekolah =p
    pgwas ek ?

    ReplyDelete
  2. hahaha..btl2.. mmg indah sgt.. yup.. tiqa pngawas..:)

    ReplyDelete

I thank you for the comment. Have a nice day. ^^